اين سربرگ در دو نسخه تنظيم و به مأمور ابلاغ تحويل و تا ظرف سه روز به طرفين دعوي ابلاغ نمايد تا در وقت مقرر در دادگاه جهت رسيدگي حاضر شوند. در صورت امتناع طرفين از گرفتن اوراق مأمور امتناع آنها را در برگ اخطاريه قيد و آن را اعاده مينمايد. در برگ اخطار مشخصات اخطار شونده و آدرس و شغل وي، حوزه قضايي و شعبه اخطار دهنده، حوزه نيروي انتظامي ابلاغ كننده و محل و وقت و علت حضور و نتيجه عدم حضور قيد ميگردد. البته گاهي اوقات دفتر شعبه از ذكر علت حضور در برگ اخطاريه خودداري ميكند.
2- برگ احضاريه
اين برگ داراي همان خصوصيات برگ اخطاريه ميباشد و به نظر ميرسد اين برگ بيشتر در امور كيفري مورد استفاده قرار گيرد.
3- برگ جلب
اين برگ در دو نسخه تنظيم ميشود كه يك نسخه در پرونده بايگاني ميشود و يك نسخه ديگر به مأمور اجراي جلب سپرده ميشود تا جلب را انجام دهد. در برگ جلب، تاريخ صدور برگ جلب، شماره نامه، پيوست برگ جلب، همچنين مشخصات كلانتري و متهم و دادگاه صادر كننده برگ قيد ميگردد. در صورت عدم موفقيت مأمور در جلب متهم معمولآً به درخواست شاكي يا خواهان، دادگاه برگ جلب سيار صادر مينمايد تا خود آنها بتوانند متهم مورد نظر را جلب كنند.
4- برگ قرار كفالت يا وثيقه
طبق اين برگ متهم ميتواند با سپردن وثيقه يا معرفي كفيل تا پايان دادرسي و صدور اجراي دادنامه قطعي پس از قبول رئيس شعبه آزاد باشد. در اين برگ تاريخ، شماره، ضميمه، مشخصات متهم و نوع اتهام با قيد وثيقه يا معرفي كفيل قيد ميگردد.
:: برچسبها:
,
برگ اخطاريه ,
برگ اخطاریه ,
برگ اخطاریه دادگاه ,
برگ اخطاریه دادگستری ,
نمونه برگ اخطاريه ,
برگ اخطاریه دفترخانه ,
نمونه برگ اخطاریه ,
نمونه برگ اخطاریه دادگاه ,
تفاوت برگ اخطاریه و احضاریه ,
دانلود برگ اخطاریه دادگاه ,
نمونه برگ اخطاريه خواهان و خوانده ,
:: بازدید از این مطلب : 1961
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ارائه خدمات حقوقی و مشاوره ای در موسسه حقوقی مجد عدالت توسط وکیل پایه یک ، وکیل قرارداد : تنظیم قرارداد ، وکیل پایه یک دادگستری